Info

Pupunan (Y-tunnus: 2165233-1) toimintaidea on uniikkien ja värikkäiden käsitöiden valmistus kierrätysmateriaaleista. Pupunan mamma ja kaikentekijä on Tuula Ramela ja nettihommissa auttelee isäntä Anssi Ramela.

Kestävä kehitys on minulle tärkeää ja valtaosa tuotteistani on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Kankaat ovat jo eläneet yhden elämän esimerkiksi pöytäliinana, verhona tai jonkinlaisena vaatteena ja saaneet uuden mahdollisuuden tuotteissani. Osa retrokankaistani ovat aitoja -50-70- luvun kankaita, jotka ovat täysin käyttämättömiä (löytöjä isoäitien vinteiltä…). Myös napit, nepparit, vetoketjut ym. ovat mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä. Mainitsen kierrätysmateriaalin tuotekuvauksissa, jokaisen kierrätettyjä materiaaleja hyödyntäneen tuotteen kohdalla. Jos mainintaa ei ole, on kyse uudesta materiaalista. Ekokankaat mahdollistavat myös edulliset hintani. Pakkausmateriaalit ovat myös kierrätettyjä.

Tuotteitani ovat pääasiassa naisten ja lasten vaatteet, mutta löytyy myös laukkuja ja asusteita, leluja ja käyttöesineitä. Menen materiaali edellä, kierrätysmateriaali vaatii tekijältään mielikuvitusta ja se kertoo mikä siitä tulee.

Naisten tuotemallisto on nimeltään Everyday Superhero, jossa on tarjolla nykypäivään muokattuja fiftarimekkoja ja hameita. Olen ajatellut erityisesti meitä arjen sankareita, jotka ansaitsemme jotain erityisen ihanaa ja uniikkia. Kankaat ovat puuvillaa eli ryhdikkäitä ja napakoita.

Kaikki tuotteeni ovat uniikkeja. Samoja malleja voin tilauksesta tietysti tehdä, mutta valitettavasti samaa kangasta ei välttämättä enää löydy. Kannattaa laittaa sähköpostia ja kysyä, jos on kiinnostunut jostain tietystä kankaasta tai vaihtoehtoisesta koossa. Teen myös pyydettäessä tilaustöitä, joten kaikkea voi kysellä tai ehdottaa. Seuraa missä markkinoilla tai messuilla olen mukana ja tule vaikka paikan päälle kyselemään tuotteista tai ihan vain tervehtimään!

 

Vastaa